Ինչպես միացնել Apple- ի երկքայլ հաստատումը iMessage- ի և FaceTime- ի համար

Ինչպես միացնել Apple- ի երկքայլ հաստատումը iMessage- ի և FaceTime- ի համար

Ձեր անձնական տվյալներն ավելի անվտանգ դարձնելու համար Apple- ն է այժմ ապահովելով iMessage- ի և FaceTime- ի երկքայլ հաստատում:

Երկքայլ հաստատումը նշանակում է, որ ձեր հաշիվ մուտք գործելու համար ձեզ այլ բան է պետք, քան ձեր Apple ID- ն և գաղտնաբառն է: Այս դեպքում, եթե ձեր Apple ID- ն պաշտպանված է անվտանգության լրացուցիչ միջոցով, Apple- ը ձեզանից կխնդրի ստեղծել հավելվածի հատուկ գաղտնաբառ, որով մուտք կգործեք FaceTime կամ iMessage:

Եթե ​​դուք արդեն օգտագործում եք այս ծրագրերը ձեր iPhone- ում, iPad- ում կամ Mac- ում, ապա դուք չեք բեռնաթափվի, բայց եթե փորձեք մուտք գործել նոր սարքավորում, կամ եթե դուրս գաք և կրկին մուտք գործեք այն, ապա & rsquo; արդեն օգտագործելով. ձեզ կառաջարկվի ստեղծել հավելվածի հատուկ գաղտնաբառ:

Սելենա Լարսոն

Գործընթացը բավականին պարզ է. Կտտացնելով & ldquo; ստեղծել, & rdquo; ձեզ կուղարկվեն Apple.com , որտեղ դուք կարող եք կառավարել ձեր Apple ID- ի և անվտանգության կարգավորումները: Apple- ը ձեզ հուշելու է ստեղծել յուրօրինակ գաղտնաբառ iMessage- ի և FaceTime- ի համար:

Սելենա Լարսոն

Դա ավարտելուց հետո կարող եք վերադառնալ դեպի որ ծրագիրը փորձել եք մուտք գործել և մուտք գործել ՝ օգտագործելով նոր գաղտնաբառը:

Երկու փուլով հաստատումը թույլ չի տալիս մարդկանց մուտք գործել ձեր հաշիվ, նույնիսկ եթե նրանք ունեն ձեր օգտանունը և գաղտնաբառը: Խնձոր իրականացվել է երկքայլ հաստատում iCloud վեբ հավելվածների համար ՝ 2014-ի կեսերին, իսկ անցյալ տարի ՝ ընկերությունը ակտիվորեն հուշում էր մարդկանց երկկողմանի անվտանգության պարամետրերը գործարկելուց հետո այն բանից հետո, երբ չարամիտ հարձակվողները վտանգեցին հայտնի մարդկանց iCloud հաշիվները և նրանց լուսանկարները արտահոսեցին առցանց:

IMessage- ը և FaceTime- ը արգելափակելու համար Apple- ի անվտանգության վերջին հրդեհը սպառողներին կդարձնի & rsquo; տվյալների լրացուցիչ անվտանգության շերտի հիմքում: Բայց չնայած այն պարզ է, որ այս ծրագրերը միացնելու հնարավորություն ունի, Apple- ը Apple ID- ների համար առանձին երկքայլ հաստատման գործընթաց է: կարծես հուսահատեցնում է օգտվողները դա իրականացնելուց:

Ձեր iMessage կամ FaceTime հաշիվներից դուրս գալը և անվտանգության լրացուցիչ շերտը միացնելը տևում է մոտ երեք րոպե: Դա լավ նախազգուշական միջոց է ձեր սեքսներն ու սելֆիները անվտանգ պահելու համար:

Հ / Տ The Guardian- ը | Լուսանկարը ՝ Դանիել Դուդեկ-Կորիգան / Flickr (CC BY 2.0)